Souhlas se zpracováním osobních údajů

Tímto uděluji společnosti CoolPeople Technology a.s., CoolPeople Personal s.r.o., CoolPeople s.r.o., CoolPeople GmbH a Hire Heroes s.r.o. souhlas, aby mě zapsala a evidovala ve svém CRM systému, kde eviduje uchazeče o zaměstnání a v rámci tohoto CRM systému zpracovávala veškeré údaje, které jsem poskytl/a pro účely výběrového řízení.
Po dobu evidence uchazeče evidovaného v CRM systému je společnost CoolPeople Technology a.s., CoolPeople Personal s.r.o., CoolPeople s.r.o., CoolPeople GmbH a Hire Heroes s.r.o. oprávněna:
- kontaktovat mou osobu za účelem nabídky účasti ve výběrovém řízení na pro mě vhodnou volnou pracovní pozici
- zpracovávat mé osobní údaje za účelem mé profilace provedené pro snadnější volbu pro mě vhodné volné pracovní pozice
- zpracovávat mé osobní údaje za účelem celého průběhu a vyhodnocení výběrového řízení
- předávat mé osobní údaje svým klientům, kteří poptávají pracovní pozici, která je pro mě vhodná

Zároveň souhlasím s tím, aby mi společnost CoolPeople Technology a.s., CoolPeople Personal s.r.o., CoolPeople s.r.o., CoolPeople GmbH a Hire Heroes s.r.o. nabízela vybraná volná pracovní místa a zasílala informace o marketingových akcích (komunikace může probíhat např. e-mailem nebo telefonickým rozhovorem).

Svůj souhlas uděluji na dobu 5 let, neodvolám-li svůj souhlas dříve.

Potvrzuji, že udělení výše uvedených souhlasů je dobrovolné. Udělené souhlasy mohu odvolat s účinky do budoucna. Odmítnutím nebo odvoláním souhlasu nevystavuji svou osobu žádným negativním důsledkům.

Pokud se rozhodnu udělený souhlas odvolat, mohu tak učinit info@coolpeople.cz nebo zaslat písemné sdělení nebo se osobně dostavit do sídla či jednotlivých poboček společnosti.